Welkom bij Ceylan Finance B.V.

Ceylan Finance B.V.

Voor al uw financiele zaken

STRAATWEG 30-C
3604 BB MAARSSEN
Tel :(0346 ) 563763
Fax : (0346) 563000
Mobiel: +31(0)6 16 034 464
info@ceylanfinance.nl
U bevindt zich in: Home / Hypotheken
Hypotheek afsluiten
Waar u extra moet opletten
Sample image

Een hypotheek welke geheel op uw situatie afgestemd moet zijn is maatwerk. Een hypotheek sluit u vaak voor een langere periode af. Daarom is het belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw wensen en mogelijkheden. Niet alleen nu maar ook voor de langere termijn.

 
Hypotheek vormen
Er zijn diverse hypotheek vormen
Sample image

Er zijn honderden soorten hypotheek vormen aangeboden door verschillende geldverstrekkers.
Bij nadere analyse kunt u deze hypotheken meestal terug voeren naar de basisvormen van een hypotheek, of een combinatie daarvan.
Hieronder vindt u 6 basisvormen van hypotheken.
Lineaire hypotheek, Annuiteiten hypotheek, Levenhypotheek, Spaarhypotheken, Beleggingshypotheken, Aflossingsvrije hypotheken, Krediethypotheken, Effectenhypotheek, Hybride hypotheek.

 
Fiscale voordelen
Profiteren van een aantal fiscale voordelen
Sample image

Als u een hypotheek heeft en rente betaald, kan er sprake zijn van negatieve inkomsten eigen woning. U kunt dan een voorlopige teruggave van de belastingdienst aanvragen.
Als u start met werken, juist minder gaat werken of huis gaat kopen, kan uw inkomen misschien een aantal jaren achter elkaar sterk wisselen. Een gelijkmatig verdeeld inkomen over die jaren kan voor u fiscaal voordelig zijn. De fiscus biedt de mogelijkheid om uw inkomen te middelen over een aaneengesloten periode van drie jaar. Voert u met uw partner tenminste zes maanden van het jaar een gezamenlijke huishouding? Staat u beiden op hetzelfde adres ingeschreven en bent u ouder dan 18 jaar? Kies dan voor het fiscaal partnerschap. U mag dan bepaalde aftrekposten en inkomensbestanddelen naar eigen keuze over u beiden verdelen.  

 

Hypotheken

U heeft een droomhuis gevonden en u wilt weten of u een hypotheek kunt afsluiten? Als hypotheekadviseur zijn wij dagelijks met klanten bezig om deze te begeleiden vanaf het moment van het orienteren naar een woonhuis en een daarbij passende financiering t/m de aktepassering en daarna.
  Wij zorgen tot gehele proces naar een passende financiering.
Het internet leent zich minder goed voor een gedegen hypotheekadvies. Een goed hypotheekadvies is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Daarnaast zijn uw persoonlijke karaktereigenschappen soms van doorslaggevend belang.
Uw wensen, persoonlijke situatie enuw karaktereigenschappen laten zich niet in een rekenmodel drukken. Maar om u toch enig inzicht te geven in de basis principes van een hypotheek en de daarbij komende zaken willen wij u deze met onze website hierbij nader informeren.   Indien u een persoonlijk advies wilt ontvangen verzoeken wij het reactieformulier zo volledig mogelijk in te vullen naar ons te mailen dan ontvangt u zo snel mogelijk via de post enkele hypotheekberekeningen en aanvullende informatie thuis.   Ook voor u kan het aantrekkelijk zijn om uw hypotheek door ins te laten verzorgen.

Huis gevonden

Voor meer informatie en voorwaarden bij het kopen van een huis kunt u contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord!
Indien u een huis heeft gevonden, moet u in meeste gevallen binnen een maand de financiering geregeld hebben.
U heeft keuze uit verschillende hypotheekvarianten. Welke hypotheek voor uhet ebste is hangt geheel af van uw prive situatie en eigen wensen en behoeften.
U heeft de zekerheid dat we uw belangen centraal stellen. Zo bent u op alle fronten beter af. En het is niet alleen zinvol als u een huis gaat kopen. Ook als uw bestaande hypotheek moet worden verlengd, kan een gesprek met ons tot verrassende resultaten leiden.
We zijn U graag van dienst

Hypotheken

Verzekeringen

Kredieten

Contact